1. Všechny suché ingredience rozmixujeme na hrubou mouku.
2. Do mouky vlijeme 100 ml vody a vypracujeme na těsto. Pokud se těsto drolí, tak dolijeme vodu. Pokud je řídké, tak přidáme rozdrcené ovesné vločky.
3. Do formy vložíme pečící papír.Zde moc nedoporučuji formu pouze vymazat,koláč jde pak těžce vyndat, ale pokud pečící papír nemáte, tak to nevadí,porce poté budete z formy rovnou vykrajovat.Rovnoměrně rozprostřeme těsto a to i do okrajů. Těsto by mělo mít takovou konzistenci, že se nedrolí, ale zároveň jde krásně tvarovat. Okraje by měly pevně držet a v žádném případě by neměly stékat (to pak určitě přidejte drcené vločky).
4. Takto připravený korpus nechme 2 hodiny odpočinout (aktivace mouky, více níže**).
5. Po 2 hodinách si rozehřejeme troubu na 150 °C a pečeme korpus přibližně 20 minut.Cílem je, aby se korpus zpevnil. Díky tomu se korpus od náplně nerozmočí, ale zároveň ho při pečení s náplní nespálíte. Takže ho hlídejte, prosím! 🙂